Astro logo

Smart Office Manager
E-Commerce Web prodavnica


E-Commerce sajtovi koji će transformisati način na koji poslujete online!

Naša E-Commerce Online web prodavnica vam pruža potpunu kontrolu nad vašim digitalnim poslovanjem.


Kontaktirajte nas
Astro logo
Proizvodi
Dobavljači
Astro logo

Šta znači SOM E-Commerce?

SOM je skraćenica od Smart Office Manager aplikacije, dok je E-Commerce jedan samostalni modul SOM aplikacije.

Šta predstavlja SOM E-Commerce?

SOM E-Commerce je Online prodavnica koja predstavlja inovativni modul Smart Office Manager (SOM) aplikacije, posvećen posebno elektronskoj trgovini. Ovaj web prodavnica omogućava efikasno upravljanje online prodajom, obradom narudžbina i pruža visokokvalitetno korisničko iskustvo.

Šta karakteriše SOM E-Commerce?

Prilagođene teme

Kreiramo jedinstvene dizajne prilagođene vašem brendu, čime se ističete u svetu E-Commerce-a. Verujemo da svaka prodavnica treba da bude unikatna!

Poslovno orijentisano rešenje

Fokusirajte se na rast svog poslovanja dok SOM E-Commerce brine o tehničkim aspektima online prodaje.

E-commerce

Admin panel

Centralizovano upravljanje sistemom, pružajući administatorima pregled nad postavkama i analitikom, čineći upravljanje prodavnicom intuitivnim i efikasnim.

Podrška koja brine

Standardna i premium podrška omogućavaju vam optimalno održavanje i funkcionisanje prodavnice.

Fiksne cene bez naknade za transakciju

Bez brige o skrivenim naknadama. Fiksne cene omogućavaju vam da širite prodavnicu bez dodatnih troškova transakcija.

phone

Mobilna optimizacija

Vaša prodavnica će biti prilagođena za pregled putem mobilnih uređaja, prateći trend rasta mobilnih kupovina.

next icon

Najnovija tehnologija Next.js

SOM E-Commerce je razvijen korišćenjem najnovije tehnologije Next.js, pružajući vam vrhunsku performansu i moderan pristup u online trgovini.

next icon

Brza izrada online prodavnice

Pokrenite svoju online prodavnicu u roku od 21 dana – brzo i efikasno!

Zašto je SOM E-Commerce Web prodavnica Vaš najbolji izbor?

Jednostavno korišćenje

SOM E-Commerce web aplikacija je dizajnirana da bude jednostavna za korišćenje, bez obzira na tehničko znanje. Nećete gubiti vreme na komplikovano podešavanje ili razumevanje kompleksnih alatki.

A headshot of Priya against a brick wall background.

Prilagođen dizajn

SOM aplikacija je prilagodljiva različitim vrstama E-Commerce poslovanja. 'Prilagođeni dizajn' u okviru Smart Office Manager (SOM) E-Commerce aplikacije znači da ovaj modul nudi sposobnost prilagođavanja izgleda i dizajna vaše internet prodavnice prema vašem specifičnom poslovnom brendu i viziji.

A headshot of Priya against a brick wall background.

Centralizovano upravljanje

Centralizovano upravljanje je ključna funkcionalnost Smart Office Manager (SOM) E-Commerce aplikacije koja omogućava korisnicima da obavljaju različite zadatke i aktivnosti povezane sa online prodajom i poslovanjem, sve iz jednog jednostavnog i centralizovanog interfejsa.

Ovaj koncept centralizovanog upravljanja znači da korisnici ne moraju koristiti različite alate ili platforme da bi obavljali različite zadatke. Umesto toga, svi potrebni alati i funkcionalnosti su integrisani u jednoj aplikaciji, čineći upravljanje poslovanjem mnogo lakšim i efikasnijim.

A headshot of Priya against a brick wall background.

Efikasnost i vreme

E-Commerce aplikacija će vam uštedeti dragoceno vreme. Brže ćete upravljati svojim artiklima, brže ćete upravljati poslovanjem i brže ćete reagovati na promene u tržištu.

A headshot of Priya against a brick wall background.

Dokazana uspešnost

Aplikacija se već koristi u brojnim uspešnim online web prodavnicama. Korisnici imaju pristup resursima i podršci koja im pomaže da postignu izvanredne rezultate.

A headshot of Priya against a brick wall background.

Fleksibilnost i skalabilnost

Bez obzira na to da li tek započinjete ili već imate etabliranu online prisutnost, naša aplikacija je skalabilna da raste zajedno sa vašim poslovanjem.

A headshot of Priya against a brick wall background.

Mobilna Prilagodljivost

Vaš E-Commerce sajt će biti prilagodljiv za različite uređaje, što omogućava korisnicima da pregledaju i kupuju sa bilo kog uređaja.

A headshot of Priya against a brick wall background.

Pouzdanost

Smart Office Manager stoji iza svog proizvoda. Naša E-Commerce web aplikacija nudi pouzdanost i stabilnost kako biste mogli da se fokusirate na rast svog poslovanja.

A headshot of Priya against a brick wall background.
Product Card
Product Card

Izaberite Smart Office Manager E-Commerce web aplikaciju

Product Card
Product Card

Moduli kao kostur SOM e-Commerce sistema

Modul za ažuriranje cenovnika dobavljača

Modul za ažuriranje cenovnika dobavljača je ključni alat unutar Smart Office ManagerE-Commerce web aplikacije koji omogućava efikasno praćenje i upravljanje cenamaproizvoda od strane vaših dobavljača. Ovaj modul olakšava održavanje tačnihinformacija o cenama i uslovima nabavke, što je od suštinskog značaja zauspešno vođenje vašeg E-Commerce poslovanja.

A headshot of Priya against a brick wall background.

Modul za obradu porudžbina

Modul za obradu porudžbina vam omogućava da efikasno upravljate i obradite svekorisničke narudžbine sa vašeg E-Commerce sajta. Ovaj modul olakšava proces od trenutka kada kupac stvori narudžbinu do isporuke proizvoda.

A headshot of Priya against a brick wall background.

Modul Administracije – Autorizacije

Modul Administracija - Autorizacija vam omogućava da efikasno upravljate pristupom i dozvolama korisnika unutar sistema. Ovaj modul pruža kontrolu nad tim ko možepristupiti određenim funkcionalnostima aplikacije, što je od suštinskog značajaza zaštitu osetljivih podataka i održavanje bezbednosti sistema.

Treca kartica

Modul Marketing i SEO

Modul Marketing i SEO vam omogućava da efikasno upravljate marketinškim aktivnostima i optimizacijom pretraživača (SEO) kako biste povećali vidljivost vašeg E-Commerce sajta i privukli više ciljane publike. Ovaj modul pruža alate zapromociju proizvoda, kreiranje kampanja i unapređenje SEO strategija.

A headshot of Priya against a brick wall background.

Modul za integraciju plaćanja sa platnim karticama

Modul za integraciju plaćanja sa platnim karticama u SOM E-Commerce omogućava bezbedne i jednostavne online transakcije, podržavajući različite vrste kartica i integrišući se sa vodećim platnim gateway-ima. Njegov dizajn omogućava laku integraciju u korisnički interfejs prodavnice, pružajući istovremeno visok nivo sigurnosti tokom transakcija. Svi osetljivi podaci, kao što su brojevi kartica, obrađuju se primenom najnovijih standarda enkripcije radi dodatne zaštite.

Treca kartica

Podrška za korisnike

Pruža korisnicima redovne i premium opcije podrške, obezbeđujući stručnu pomoć i održavanje sistema. Ovo omogućava korisnicima da biraju između standardne mesečne podrške, koja uključuje redovne sastanke radi provere funkcionalnosti, i premium podrške koja omogućava pristup operateru 24/7 u slučaju hitnih potreba.

A headshot of Priya against a brick wall background.

Izaberite najbolji plan za Vaš biznis

Basic

Osnovni paket pruža esencijalne alate za pokretanje vešeg E-Commerce sajta sa jednostavnom upotrebom i osnovnom podrškom.

 • Responzivni dizajn
 • Online podrška
 • Broj korisnika - 1
 • Broj artikala - neograničen
 • Ažuriranje cena - ručno
 • Obrada porudžbina
 • Optimizacija pretraživača SEO - Basic
Zatraži ponudu

Advance

Napredni paket nudi proširene mogućnosti za rast vašeg online poslovanja uz dodatne funkcionalne module i alate za analitiku i personalizaciju.

  Sve iz predhodnog plana plus:
 • Ažuriranje cena - ručno/automatsko

 • Broj dobavljača za import – 15

 • Modul za Import / Export / Update cenovnika (CSV,XLS, XLSX, XML, API) - na zahtev

 • Broj korisnika - neograničen

 • Broj uloga korisnika - neograničen

 • Povezivanja sa partnerima

 • Optimizacija pretraživača SEO - Advance

Zatraži ponudu

PREPORUKA

VIP

VIP paket je potpuno opremljen sa svim funkcionalnostima, obezbeđujenapredne alate za upravljanje velikim brojem proizvoda i intezivnu podršku zapostizanje vrhunskih rezultata.

  Sve iz predhodnog plana plus:
 • Broj dobavljača za import - 100

 • Praćenje aktivnosti korisnika

 • Kreiranje Landing Page

 • Integracija plaćanja platnim karticama sa bankama

 • Loyality program

 • GA4 E-commerce

 • 1 na 1 trening

 • Podrška visokog prioriteta

 • Optimizacija pretraživača SEO - VIP

Zatraži ponudu

Povezivanje sa partnerima


Povezivanjem modula može se automatski ažurirati informacije o proizvodima, cenama, promocijama i drugim relevantnim detaljima. Ovo može privući dodatne kupce i pomoći u prodaji specifičnih proizvoda.

Naša misija je da vam pružimo ne samo vrhunski softver zaupravljanje vašim E-Commerce poslovanjem, već i izuzetno profesionalnu i korisnički orijentisanu podršku koja će vas podržati u svakom koraku.

E-commerce

Stručnost i Predanost

Naš tim podrške sastoji se od stručnjaka sa dubokim razumevanjem Smart Office Manager aplikacije i E-Commerce industrije. Naša predanost je da vam pomognemo da iskoristite svaku funkciju aplikacije na najbolji mogući način.

E-commerce

Brza Reakcija

Vaše vreme je dragoceno, zato smo posvećeni pružanju brzih i efikasnih odgovora na vaše upite. Bez obzira da li imate pitanje, problem ili potrebu za dodatnim obukama, naš tim će biti tu da vam pruži podršku u najkraćem mogućem roku.

E-commerce

Raznolike Kanale Komunikacije

Razumemo da svako ima svoj omiljeni način komunikacije. Zato vam omogućavamo da nas kontaktirate putem e-pošte, telefona ili live četa. Bez obzira na izabranu opciju, dobićete isti nivo posvećene i pažljive podrške.

E-commerce

Obuka i Edukacija

Nismo tu samo da rešavamo probleme. Pružamo i obuke kako biste bolje razumeli funkcionalnosti aplikacije i mogli da je iskoristite u potpunosti. Naši eksperti će vas provesti kroz svaki korak i odgovoriti na sva vaša pitanja.

E-commerce

Kontinuirana Poboljšanja

Vaše povratne informacije su dragocene za nas. Aktivno slušamo vaše sugestije, kritike i predloge za poboljšanja kako bismo konstantno unapređivali aplikaciju i podršku koju pružamo.

E-commerce

Rešavanje Kompleksnih Problema

Bez obzira na složenost problema s kojim se suočavate, naš tim podrške je spreman da vam pomogne u rešavanju. Razumemo da neki izazovi mogu biti kompleksni, ali zajedno ćemo pronaći rešenje.

Šta izdvaja SOM E-Commerce u odnosu na druge Web prodavnice?

SOM E-Commerce se ističe po nizu karakteristika koje ga čine superiorim u odnosu na druge web prodavnice.
Prvo, koristi najnoviju tehnologiju Next.js, pružajući visok nivo performansi i korisničkog iskustva. Unikatne prilagođene teme omogućavaju vam da se istaknete u svetu e-trgovine, dok mobilna optimizacija prati trend porasta mobilnih kupovina.


Ono što dodatno izdvaja SOM E-Commerce je podrška bez naknade za transakciju, pružajući vam ekonomsku prednost u širenju vaše prodavnice.
Sa preko 20 godina iskustva u prodaji, možete biti sigurni da iza ovog rešenja stoji duboko razumevanje potreba klijenata.


Centralizovano upravljanje, kompletna podrška i brza mobilna optimizacija čine SOM E-Commerce izuzetnim izborom za moderno i efikasno vođenje online prodavnice.

SOM E-Commerce Kompletno rešenje za Vaš biznis

Otkrijte kako SOM E-Commerce može transformisati vaše poslovanje na internetu. Kontaktirajte nas danas kako biste započeli!